Nyt on tämän reissun kirjottamisesta kulunut luvattoman kauan aikaa, tosin puolustukseksi täytyy sanoa että olen kärsinyt piiitkän flunssan sekä keuhkoputkentulehduksen siihen päälle... Ei kiva, mutta onneksi olen nyt terve Hymy.

Eli aamulla aikaisin starttasimme Sonjan kanssa autolla hieman aikataulusta myöhässä. Matka kohtia Poria alkoi iloisissa tunnelmissa, tosin minua hieman mietitytti auton iskarien kestäminen tällä reissulla, hyvin ne kesti! Jouduimme pysähtymään kaksi kertaa tien varteen Martan takia. Martta ei ole oikein vielä tottunut autoilija ja sille tulee vähän paha olo pitkillä matkoilla. Mahtaneet muut autoilijat ihmetellä kun autosta ei suinkaan tule ihmisen pää vaan koiran kaksi tassua ja pää ja vatsahapot lentää kaaressa Nauru. Noo päästiin kuitenkin perille ja paikannettiin Pauliina ja kumppanit, vaihdettiin vaatteet harjattiin koirat ja mentiin kaikki samaan aikaan kehään. Tästä johtuen ei ole valokuvia valitettavasti.

Tuloksiin: Tuomarina toimi Manuel Borges, Portugali ja Martta sai eh, mutta voitti hienosti oman luokkansa hienolla arvostelulla! Tästä se alkaa Martan ura Silmänisku. Cara sai eh koska tuomari oli sitä mieltä että koiralla olisi pitänyt olla enemmän karvaa, mutta minkäs teet kun koira on vasta nuortenluokassa Hymy, mutta kyllä se karva sieltä vielä tulee!

Syötiin eväät pakattiin kamat ja lähdettiin kolmen tunnin kotimatkalla. Sekin meni erittäin rattoisissa merkeissä, mitä nyt muutamat autoilijat aiheuttivat hilseen pintaan nousemista... Sivupeilikaasu on se kiva kaasu varsinkin ohitustilanteessa.

 

We where international dogshow in Pori. We have very plesent time! Judge was Manuel Borges from Portugal and Martta had very good and she won her class. My little girl Hymy.